Detall - agendadiba368912407
Tipus de contingut: acte | Dataset: actesdiba_ca
ID
agendadiba368912407
Títol
Acció formativa 'Ús d’additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madurada. Actualització de coneixement en el sector carni' Agenda
Data d'inici
2022-06-14 09:00:00
Data de finalització
2022-06-16 14:00:00
Descripció
Programat pels dies 14 i 16 de juny a l'Escola de la Carn de Barcelona.
Imatge
Organitzadors
Enllaç web
https://www.diba.cat/web/agenda/-/acci%C3%B3-formativa-%C3%9As-d-additius-en-petits-obradors.-vigil%C3%A0ncia-i-control-de-la-carn-madurada.-actualitzaci%C3%B3-de-coneixement-en-el-sector-carni-agenda
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
C. Rocafort, 30. Barcelona.
Adreça
C. Rocafort, 30. Barcelona.
Codi postal
Nom del municipi
Localització
41.3762886,2.1578356
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Diputació; Salut pública; Jornades, congressos i seminaris; Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
Categoria
diputacio; salut_publica; jornades_congressos_i_seminaris; activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
© Shutterstock.com / Milanchikov Sergey
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a personal tècnic municipal de l'àmbit de Salut Pública. L'objectiu del curs és actualitzar els coneixements del personal tècnic municipal responsable de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l'ús d'additius en els petits obradors d'àmbit local i la producció de carn madurada. Més informació i inscripcions.
Cercador/Codi
nominatim/TIMEOUT
Url Inscripcions
Identificador secundari