Detall - agendadiba368912407
Tipus de contingut: acte
| Dataset: actesdiba_ca
- ID
- agendadiba368912407
- Títol
- Acció formativa 'Ús d’additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madurada. Actualització de coneixement en el sector carni' Agenda
- Data d'inici
- 2022-06-14 09:00:00
- Data de finalització
- 2022-06-16 14:00:00
- Descripció
- Programat pels dies 14 i 16 de juny a l'Escola de la Carn de Barcelona.
- Imatge
- Organitzadors
- Enllaç web
- https://www.diba.cat/web/agenda/-/acci%C3%B3-formativa-%C3%9As-d-additius-en-petits-obradors.-vigil%C3%A0ncia-i-control-de-la-carn-madurada.-actualitzaci%C3%B3-de-coneixement-en-el-sector-carni-agenda
- Telèfon
- Correu de contacte
- Nom del lloc
- C. Rocafort, 30. Barcelona.
- Adreça
- C. Rocafort, 30. Barcelona.
- Codi postal
- Nom del municipi
- Localització
- 41.3762886,2.1578356
- Web
- Col·laboradors
- Municipi
- Temes
- 1
- Etiquetes
- Diputació; Salut pública; Jornades, congressos i seminaris; Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
- Categoria
- diputacio; salut_publica; jornades_congressos_i_seminaris; activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
- Relació amb el punt
- Preu
- Peu Imatge
- © Shutterstock.com / Milanchikov Sergey
- Durada
- Observacions d'horari
- Dies
- Tipus
- Públic
- Observacions
- Comarca
- Documentació
- Assistents
- Aforament
- Inscripció
- Cos
- Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a personal tècnic municipal de l'àmbit de Salut Pública. L'objectiu del curs és actualitzar els coneixements del personal tècnic municipal responsable de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l'ús d'additius en els petits obradors d'àmbit local i la producció de carn madurada. Més informació i inscripcions.
- Cercador/Codi
- nominatim/TIMEOUT
- Url Inscripcions
- Identificador secundari