Detall - agendadiba377984402
Tipus de contingut: acte | Dataset: actesdiba_ca
ID
agendadiba377984402
Títol
Acció formativa 'Actualització de coneixements en el sector carni. Ús d'additius en petits obradors. Vigilància i control de la carn madura' Agenda
Data d'inici
2022-11-22 09:00:00
Data de finalització
2022-11-24 14:00:00
Descripció
Programat pels dies 22 i 24 de novembre a l'Escola de la Carn de Barcelona.
Imatge
Organitzadors
Enllaç web
https://www.diba.cat/web/agenda/-/accio-formativa-us-d-additius-en-petits-obradors-vigilancia-i-control-de-la-carn-madurada-actualitzacio-de-coneixement-en-el-sector-carni
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
Escola de la Carn de Barcelona al Carrer Consell de Cent, 80.
Adreça
Escola de la Carn de Barcelona al Carrer Consell de Cent, 80.
Codi postal
Nom del municipi
Localització
41.3802385,2.1505027
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Diputació; Salut pública; Jornades, congressos i seminaris; Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
Categoria
diputacio; salut_publica; jornades_congressos_i_seminaris; activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
© Shutterstock.com / Milanchikov Sergey
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a personal tècnic municipal de l'àmbit de Salut Pública. L'objectiu del curs és actualitzar els coneixements del personal tècnic municipal responsable de la seguretat alimentària, en relació a dos aspectes concrets del sector carni: l'ús d'additius en els petits obradors d'àmbit local i la producció de carn madurada. Més informació i inscripcions.
Cercador/Codi
nominatim/TIMEOUT
Url Inscripcions
Identificador secundari