Detall - agendadiba433181161
Tipus de contingut: acte
| Dataset: actesdiba_ca
- ID
- agendadiba433181161
- Títol
- Jornada La Vanguardia - COMER - Agenda Soledad Bravo- esdeveniment
- Data d'inici
- 2025-06-12 11:00:00
- Data de finalització
- 2025-06-12 13:00:00
- Descripció
- Imatge
- Organitzadors
- Enllaç web
- https://www.diba.cat/web/agenda/-/jornada-la-vanguardia-comer-agenda-soledad-bravo-esdeveniment
- Telèfon
- Correu de contacte
- Nom del lloc
- Adreça
- Codi postal
- Nom del municipi
- Localització
- 41.7428441,1.8992545
- Web
- Col·laboradors
- Municipi
- Temes
- 1
- Etiquetes
- Turisme; Desenvolupament Econòmic i Turisme; Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme; Jornada; Bravo Letelier, Soledad Paula; Alta direcció i gerents
- Categoria
- turisme; desenvolupament_economic_i_turisme; area_de_desenvolupament_economic_i_turisme; jornada; bravo_letelier_soledad_paula; alta_direccio_i_gerents
- Relació amb el punt
- Preu
- Peu Imatge
- Durada
- Observacions d'horari
- Dies
- Tipus
- Públic
- Observacions
- Comarca
- Documentació
- Assistents
- <p>Per part de la Diputació de Barcelona:</p> <p>- Soledad Bravo, gerenta de Serveis de Turisme.</p>
- Aforament
- Inscripció
- Cos
- Amb motiu de la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, La Vanguardia, a través del Canal Comer, va celebrar una trobada per posar en valor la riquesa gastronòmica del territori.L'acte, moderat per la periodista Cristina Jolonch, va comptar amb la benvinguda institucional de Damià Serrano (Agència Catalana de Turisme) i Soledad Bravo (Diputació de Barcelona), i una taula rodona amb figures destacades com Carme Ruscalleda, Eduard Xatruch, Víctor Quintillà, Paolo Casagrande i Ivan Margalef, que van reflexionar sobre el potencial gastronòmic de la província de Barcelona i els reptes per projectar-lo al món.
- Cercador/Codi
- nominatim/TIMEOUT
- Url Inscripcions
- Identificador secundari