Detall - agendadiba436214957
Tipus de contingut: acte | Dataset: actesdiba_ca
ID
agendadiba436214957
Títol
Formació: Control sanitari en petits establiments del sector làctic: elaboració i venda de formatges i productes làctics
Data d'inici
2025-11-05 00:00:00
Data de finalització
2025-11-05 23:59:59
Descripció
Dates: 5, 12, 19 i 27 de novembre de 2025Horari: de 9 h a 14 hLloc: 5 a l’obrador d’Alpens / 12, 19 i 27 a la sala D1. Edifici Serradell. Passeig Vall d'Hebron, 171. BarcelonaInscripcióInformació del curs
Imatge
Organitzadors
Enllaç web
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
Adreça
Codi postal
Nom del municipi
Localització
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
Categoria
activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Cercador/Codi
nominatim/ZERO_RESULTS
Url Inscripcions
Identificador secundari