Detall - actesmuseus3166470
Tipus de contingut: acte
| Dataset: actesmuseus
- ID
- actesmuseus3166470
- Títol
- Salsa d'eruga i altres sabors de la cuina medieval
- Data d'inici
- 2018-06-02 00:00:00
- Data de finalització
- 2018-06-02 23:59:59
- Descripció
- Com es cuinava i com es menjava a l'Edat Mitjana? De quins aliments es disposava i amb quins sistemes de cocció i estris de cuina es preparaven els àpats? Què es bevia? Com es rentava la vaixella?Podem saber-ho no només a partir dels llibres de receptes medievals destinats a una població benestant, sinó sobretot a partir de la documentació quotidiana, que ens ensenya què hi havia a les cuines, als horts i a les botigues de la població corrent. Aquest taller de salses és un petit tast per aprendre a amenitzar els plats actuals amb els gustos del nostre passat. No tingueu por de l'eruga! Porteu un morter ... i us menjareu la història!Xerrada i taller amb tast a càrrec de Laura de Castellet medievalista i divulgadora de la història i del patrimoni.
- Imatge
- https://museuslocals.diba.cat/imatge/3166470
- Organitzadors
- Enllaç web
- https://museuslocals.diba.cat/agenda/3166470
- Telèfon
- 934036110
- Correu de contacte
- cultura.museu@l-h.cat
- Nom del lloc
- Museu de L'Hospitalet - Can Riera
- Adreça
- Riera de l'Escorxador, 17
- Codi postal
- 08901
- Nom del municipi
- Hospitalet de Llobregat, l'
- Localització
- 41.3611399,2.0969400
- Web
- http://ow.ly/Cmk830kfoLM
- Col·laboradors
- Municipi
- 08101
- Temes
- 3
- Etiquetes
- museus
- Categoria
- museus
- Relació amb el punt
- museu2777482
- Preu
- Peu Imatge
- Durada
- 2 h
- Observacions d'horari
- 10 h
- Dies
- Tipus
- Tallers
- Públic
- Adults
- Observacions
- Comarca
- 13
- Documentació
- Assistents
- Aforament
- Inscripció
- Cos
- Cercador/Codi
- Url Inscripcions
- Identificador secundari