Detall - actesmuseus3166470
Tipus de contingut: acte | Dataset: actesmuseus
ID
actesmuseus3166470
Títol
Salsa d'eruga i altres sabors de la cuina medieval
Data d'inici
2018-06-02 00:00:00
Data de finalització
2018-06-02 23:59:59
Descripció
Com es cuinava i com es menjava a l'Edat Mitjana? De quins aliments es disposava i amb quins sistemes de cocció i estris de cuina es preparaven els àpats? Què es bevia? Com es rentava la vaixella?Podem saber-ho no només a partir dels llibres de receptes medievals destinats a una població benestant, sinó sobretot a partir de la documentació quotidiana, que ens ensenya què hi havia a les cuines, als horts i a les botigues de la població corrent. Aquest taller de salses és un petit tast per aprendre a amenitzar els plats actuals amb els gustos del nostre passat. No tingueu por de l'eruga! Porteu un morter ... i us menjareu la història!Xerrada i taller amb tast a càrrec de Laura de Castellet medievalista i divulgadora de la història i del patrimoni.
Imatge
https://museuslocals.diba.cat/imatge/3166470  
Organitzadors
Enllaç web
https://museuslocals.diba.cat/agenda/3166470
Telèfon
934036110
Correu de contacte
cultura.museu@l-h.cat
Nom del lloc
Museu de L'Hospitalet - Can Riera
Adreça
Riera de l'Escorxador, 17
Codi postal
08901
Nom del municipi
Hospitalet de Llobregat, l'
Localització
41.3611399,2.0969400
Web
http://ow.ly/Cmk830kfoLM
Col·laboradors
Municipi
08101
Temes
3
Etiquetes
museus
Categoria
museus
Relació amb el punt
museu2777482
Preu
Peu Imatge
Durada
2 h
Observacions d'horari
10 h
Dies
Tipus
Tallers
Públic
Adults
Observacions
Comarca
13
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Cercador/Codi
Url Inscripcions
Identificador secundari