Detall - agendadiba430959044
Tipus de contingut: acte
| Dataset: agendageneral_ca
- ID
- agendadiba430959044
- Títol
- Presentació de la gran final de la V edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa 2025
- Data d'inici
- 2025-05-12 12:00:00
- Data de finalització
- 2025-05-12 23:59:59
- Descripció
- Presentació de la gran final de la V edició dels Premis Lladonosa, que tindrà lloc el 21 de maig al Palau de Pedralbes. Des de 2021 els Premis Lladonosa trien els millors estudiants de cuina i sala de tot Catalunya —i des d’aquest any també d’Andorra— en un format de concurs presencial, amb una selecció prèvia amb dues semifinals i un Premi Social (ja celebrats), una jornada de formació i l’esmentada final.
- Imatge
- Organitzadors
- Enllaç web
- https://www.diba.cat/web/agenda/-/presentacio-gran-final-v-edicio-premis-gastronomics-josep-lladonosa-2025
- Telèfon
- Correu de contacte
- Nom del lloc
- Espai Francesca Bonnemaison (c/ de Sant Pere Més Baix, 7) de Barcelona
- Adreça
- Espai Francesca Bonnemaison (c/ de Sant Pere Més Baix, 7) de Barcelona
- Codi postal
- Nom del municipi
- Localització
- 41.3865891,2.1762515
- Web
- Col·laboradors
- Municipi
- Temes
- 1
- Etiquetes
- Categoria
- Relació amb el punt
- Preu
- Peu Imatge
- Durada
- Observacions d'horari
- Dies
- Tipus
- Públic
- Observacions
- Comarca
- Documentació
- Assistents
- Aforament
- Inscripció
- Cos
- La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Turisme, dona suport als Premis Lladonosa per tal de posar en valor l’enogastronomia de les comarques de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra, i de reforçar el compromís amb el teixit empresarial vinculat als productes locals i de qualitat, així com amb la professionalitat del sector de la restauració. Aquesta acció s’emmarca en la celebració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia. En la presentació intervindran: Joan Gòdia. Director general d'Empreses Agroalimentàries. Generalitat de Catalunya. Josep Lladonosa. President dels Premis. Soledad Bravo. Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona Juan S. Rodríguez Moranta. Direcció Premis Lladonosa. Pep Moreno. Cuiner. Estrella Michelin Deliranto Salou Jordi Castany. Brand ambassador de Royal Bliss. Durant la presentació es projectaran dos audiovisuals sobre la recepta d'un plat i un còctel inspirats en la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, i després de la presentació es podran degustar les creacions.
- Cercador/Codi
- nominatim/TIMEOUT
- Url Inscripcions
- Identificador secundari